Honlapkészítés

/Honlapkészítés
Honlapkészítés

honlapkészítés

Modern megjelenés

mobil + tablet + asztali = reszponzív

Az általunk készített honlapok a megtekintésükhöz használt eszközöktől függően jelennek meg: mobileszközön mobilnézetet adnak, asztali gépen asztalit. Táblagépeken külön méretre optimalizált gomb-, kép és szövegméretek jelennek meg.

Korszerű működés

A weboldalak építéséhez kizárólag megbízható és professzionális szoftvereket használunk. Ezzel tudjuk garantálni a honlapok biztonságos és naprakész működését.

Mit tartalmaz a szolgáltatás?

Működés

 • Domain- és tárhely ügyintézés
 • E-mail címek és fiókok beállítása
 • Adatbázis létrehozása
 • Felhasználók beállítása
 • Tartalomkezelő rendszer és a hozzá kapcsolódó bővítmények telepítése (WordPress CMS)
 • Tartalom megjelenítő keretrendszerek telepítése (Avada, Slider Revolution)
 • Google integráció (Analytics, Webmaster tools, XML sitemap, Google Maps)
 • Alap szintű keresőoptimalizálás (SEO)

Megjelenés

Webdesign és tartalomfeltöltés:

 • Weboldal arculatának és tartalmának közös meghatározása (igény esetén layout tervek készítése)
 • Honlap struktúra kialakítása (menük, oldalak, funkciók)
 • Grafikai elemek tervezése, a honlap arculatának felépítése
 • Honlap feltöltése a megadott kezdő tartalmak alapján

Támogatás

 • Átadástól számítva 2 hónap technikai felügyelet, honlap karbantartás (websupport)
 • Igény esetén a honlapkezelés betanítása

Szolgáltatásunk további részletei

Mindenki máshogy épít fel egy honlapot, ezért a továbbiakban részletesen leírtuk, hogy nálunk mit is tartalmaz egy teljes körű honlapkészítési szolgáltatás.

Domain-el és tárhellyel nem rendelkező ügyfeleinknek, igényeik alapján segítünk megtalálni a technológiailag megfelelő és szolgáltatásban megbízható hosting céget. Vállaljuk a szolgáltatás megrendelésével és technikai beállításaival (e-mail fiókok, aldomain-ek) kapcsolatos ügyintézést. (A domain regisztráció és a tárhely bérlésének költségei a megrendelőt terhelik.)

A WordPress egy modern publikációs platform, amely az esztétikát, a webes szabványokat, és a használhatóságot tartja szem előtt. A telepítésekor már tartalmazza az alábbi funkciókat: olvasható URL-ek, beépített kereső, oldalak, bejegyzések, kategóriák, címkék, linkek szerkesztése, jelszavas szövegszerkesztő felület, galéria- és képkezelés.

A kiválasztott tárhely-szolgáltatóhoz telepítjük a WordPresst, beállítjuk a szükséges aloldalakat, tartalom-kategóriákat és telepítjük a fontosabb bővítményeket (biztonsági és keresőoptimalizáló pluginok).

A honlap megjelenését a Theme Fusion által fejlesztett biztonságos és verziókövető Avada keretrendszerrel építjük fel. Az Avada segítségével a honlapot teljes mértékben ügyfeleink arculatához és tevékenységéhez alakítjuk. Az Avada rendelkezik görgetéssel együtt úszó felső menüvel, úszó oldaldobozokkal, lenyíló ablakokkal, külön szerkeszthető lábléc/fejléc elérhetőség adatokkal, valamint az unalmas fontokon túl egyedi (magyar hosszú ékezeteket is tartalmazó) betűtípusokat használ, keresőbarát megoldással.

Automatikusan váltakozó és/vagy egérrel és iOS gesztusokkal is léptethető „slider”-t készítünk, amely rendszerint 3-5 legfontosabb üzenetét és linkjét közvetíti nagyméretű képek formájában.

Weboldalán keresztül az Ön által kért adatok megadása után üzenetet, kérdést, ajánlatkérést, visszahívás-kérést küldhetnek Önnek látogatói.

Maximum 5 aloldal és 15 termék feltöltése képekkel. A megadott limitet meghaladó tartalom esetén tartalomfeltöltési óradíjunk alapján tud tájékozódni várható költségeiről. Természetesen a tartalmat minden esetben feltöltheti Ön vagy munkatársa is, de a szolgáltatás részeként igyekszünk a megadott korlátokig átvállalni ezt Ön helyett, hogy minél előbb elindulhasson honlapja.

Fontos, hogy mérni tudja látogatóit, és ha jó tartalmat készít, akkor az eljusson minél több emberhez, ezért a Google Analytics ingyenes webstatisztika és a Facebook Like és Recommend funkciójának beépítése aloldalaiba alapfunkció. A Google keresője számára értékes sitemap.xml fájl automatikus generálását is megoldjuk, a jobb keresőhelyezések érdekében.

Az alap szintű optimalizálás a címek, kivonatok és címkék kivezetését jelenti a Google számára is fontos meta mezőkbe, automatikusan (title, description, keywords). A feltöltött tartalomban végigmegyünk és egyedi keyword és description mezőket írunk egy kiemelt kereső kifejezésre optimalizálva.

A honlap átadásától számítva 2 hónapig vállaljuk a honlap technikai karbantartását.

 • WordPress CMS havi ellenőrzése és frissítése
 • WordPress bővítmények havi ellenőrzése és frissítése
 • Kapcsolattartás a tárhely szolgáltatóval (pl. problémák jelzése, egyeztetés)
 • Havi 1 óra weboldal tartalom frissítés (pl. kép felvitele, szövegek módosítása, oldal létrehozása, menü bővítése stb.)

Kiegészítő szolgáltatás:

Többnyelvű honlap modul beállítása és a lefordított tartalmak feltöltése. Maximum 5 aloldal és 15 termék feltöltése. A megadott limitet meghaladó tartalom esetén tartalomfeltöltési óradíjunk alapján tud tájékozódni várható költségeiről.

Referenciák

Tekintse meg legfrissebb munkáinkat:

További munkáink

Kérje ajánlatunkat akár már most!

Abban az esetben, ha valamelyik szolgáltatásunk felkeltette érdeklődését, kérjen tőlünk árajánlatot és hamarosan kapcsolatba lépünk Önnel.

Ajánlatkérés

Amennyiben további kérdése merülne fel, akkor keressen minket közvetlenül a kapcsolati oldalunkon keresztül! Kollégáink örömmel állnak rendelkezésére.

Kérdés